Over ons

LET THE GAME BEGIN!

ARROWS!

We leerden elkaar kennen tijdens het ‘vogelpik’ tornooi, dat jaarlijks georganiseerd werd door JK Kasterlee. De cupidopijlen schoten recht in de roos.

GAME ON! 

Een dartblok werd opgehangen en tussen de ‘soep en de patatten’ werd er regelmatig een pijltje gegooid.
Tijdens onze jaarlijkse skireizen in de kerstperiode keken we niet alleen uit naar de dagelijkse skitripjes maar ook naar de wedstrijden van het WK darts.

BULLSEYE!

Bij ons huwelijk mocht ook het dartbord niet ontbreken. Waar moesten we anders onze trouwringen op ‘presenteren’. 😉

DOUBLE TOP!

Ondertussen hebben ook de zonen de dartsmicrobe te pakken, gooien zij ook al regelmatig een pijltje en kijken ze mee uit naar alle wedstrijden die we ondertussen mee kunnen volgen op tv.

THROW LINE!

In 2019 besloot Jan om zijn computerzaak ‘JST-Computers’ uit te breiden, met het volgen van de opleiding PHP developer. Tijdens de opleiding groeide het idee om een webshop op te starten, maar wat gaan we dan verkopen was de vraag? De keuze werd snel gemaakt, darts is een rode lijn, een groene pijl in ons verhaal. 😉 We hakten de knoop door, de naam werd snel gevonden, het logo werd uitgewerkt, er werd contact opgenomen met leveranciers en bestellingen gedaan. Het vullen van de webshop kon beginnen. Ondertussen kan je een zeer groot assortiment aan dartproducten vinden op onze webshop en in onze fysieke winkel te Kasterlee!

LET’S PLAY DARTS!

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te voorzien van topproducten en een 180 topservice! U kan steeds bij ons terecht voor vragen, we proberen u zo snel mogelijk verder te helpen. Bent u naar een bepaald product op zoek en hebben we het niet op voorraad in onze winkel, neem even contact met ons op. Volg onze facebook en/of instagrampagina voor het allerlaatste nieuws.

Tot Darts!

Jan & Tinne

Darts-Online